Olvasók:

2011. augusztus 14., vasárnap

 Feladó:
szabo veronika sz.veronika25@freemail.hu
címzettandrea.kanyo@gmail.com
dátum2011. augusztus 1. 16:03
küldőfreemail.hu

Szia Andrea!
 Engem Veronikanak hivnak,szlovakiai vagyok.Teljesen veletlenul akadtam a blogodra,de annal nagyobb orommel olvastam hogy forditasz horgolasi mintakat.Eppen olyan gondunk van,hogy talaltam a neten egy nagyon szep tulipanos teritot,es szerettem volna elkeszittetni anyukammal,(mert sajnos en nem tudom horgolni),de angolul van hozza a leiras es sajnos el se tudja kezdeni.Probalta csak a rajz alapjan,de nem sikerult,szuksege lenne a leirasra is.Probaltam forditoprogrammal,de azzal a sok rovidites miatt nem megy.Kerlek ha tudsz segits nekunk,csatolom a mintat...koszonjuk szepen
 Szlavik Veronika

Szia Veronika!
Készítem.
Kb. 1 hét.

Szabó vagy Szlavik? 

Tulips on Tiptoe
Az alsó szélén kezdjük 43 levegőszemmel + 6 szem a forduláshoz.
1. sor: 1 rövidpálca a tűtől a 10. levegőszembe, 3 levegőszem, következő 2 szem kimarad, 1 egyráhajtásos a következő szembe ( 3 levegőszem, következő 2 szem kimarad, 1 rövidpálca a következő szembe, 3 levegőszem, következő 2 szem kimarad, 1 egyráhajtásos a köv. szembe) 6 X, 14 háló össz.
15 levegőszem + 5 a forduláshoz
2. sor: egyráhajtásos pálca a tűtől a 9. levegőszmbe, 4 nyitott háló (=2 levegőszem, következő 2 lev. szem kimarad, 1 egyráhajtásos a következő szembe) 3 X , 7 bars (= 5 levegőszem, 1 egyráhajtásos pálca a következő egyráhajtásos pálcára) 6 X, 5 hálót szaporítunk: (2 levegőszem, 1 trtr) 5 X ; folytassuk 9 levegőszemmel egy 3-as hálóhoz + 6 levegőszemmel fordulunk. 
3-150. sor: a diagramm szerint dolgozunk tovább 
 

Ezt a terítőt az elmúlt napokban készítettem a DIANA Filéhorgolásból.

Van cicásban, kutyásban és egeresben is. Ez egy különszáma az újságnak, Horgolt Állatmotívumos mintákkal.
A mostani Ameliben pedig rengeteg szuper leírás van! Köszönjük:)
Egyszerű de nagyszerű. Pár kép kedvcsinálónak:

" Nyári lapszámunkban különösen nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy olvasóink divatosak, csinosak, bombanők, feltűnőek, szikrázóan szépek és egyediek legyenek az Amelie által felkínált ruhakölteményekben. Mindamellett garantáljuk, hogy mire elkészül az önöknek leginkább tetsző darab, kellemesen kipihentek lesznek."
Es vegul, de nem utolso a sorban Karina taskaja, ami nekem a kedvencem: ÍME

3 megjegyzés: